Van Werk naar Werk B.V.

De Verzuimoplosser B.V.

We maken (maat)werk van verzuimoplossing. We gaan voor een lange termijn oplossing waar de kern van het probleem aangepakt wordt en verzuim in de toekomst geminimaliseerd wordt.

Bureau Streefkerk B.V.

Al 21 jaar is Bureau Streefkerk succesvol samen aan het werk. Bureau Streefkerk is een stevige speler in de profit- en de non-profitsector en is actief op het brede terrein van instroom, doorstroom en uitstroom.

Nieuw Perspektief B.V.

Nieuw Perspektief BV heeft een aantal concrete en innovatieve mobiliteitsoplossingen met een financieel aantrekkelijke regeling voor werkgever en werknemer.

Alles onder één dak

Door de drie ondernemingen binnen onze groep hebben we op het gebied van meerdere onderwerpen specialistische kennis en kunde in huis. Zo bieden we u als klant een totaaloplossing.

Dochterondernemingen

Specialisten met inhoud

Onze specialisten zorgen voor gezonde organisaties. We werken en redeneren vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen.

We staan bekend om onze ‘no-nonsense’-mentaliteit waar het voor zowel de werknemer als de leidinggevende duidelijk is wat de stappen zijn.
Er is zorg en aandacht voor persoonlijke omstandigheden. We begeleiden dit met een team van collega’s waaraan iedereen de eigen expertises bijdraagt.

Onze medewerkers zijn oprecht geïnteresseerd in mensen. Ze zijn betrokken, flexibel, kwaliteitsbewust, klantgericht en bereid elkaar te ondersteunen. Daarnaast zijn ze goed opgeleid, deskundig, zeer ervaren en gecertificeerd. Voldoening en motivatie komen voort uit het werken met mensen en behalen van resultaten.